Lelki egészség

Az Ozoana WEST mozgásstúdió holisztikusan közelíti meg az embert. Ezért nem csak mozgásra van nálunk lehetőség, hanem egyéb életterületek támogatását is bevontuk a tevékenységünkbe. Közösségi térként segítjük az emberek kapcsolódását, lehetőséget biztosítunk arra, hogy különböző módokon kiszakadj a rohanó hétköznapokból. Barátaiddal, de akár egyedül is eljöhetsz programjainkra, melyek a minőségi szórakozást támogatják.

Játékklub

Ugye ismerős az a gyerekkori érzés amikor a játék önfeledt élményét éltük át. Felnőttként hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ez az idő elmúlt. De amikor valami véletlen folytán részesei lehetünk, akkor fény csillan mindenki szemében, mosoly, nevetés, felszabadultság jelenik meg. Engedd meg magadnak ezt az érzést újra!
A játék egyre jobban helyet kap a munkahelyi tréningekben is. Nem véletlenül: segít abban, hogy megfelelően tudjunk kapcsolódni másokhoz.

Pozitív hatásáról rengeteg szakirodalom szól, de a legfontosabbak közé tartozik, hogy szabadnak érezzük magunkat és jól vagyunk. Gyere hozzánk játszani, mert olyan játékokat gyűjtöttünk össze, amitől a tested és a lelked is jobban lesz. Segítségével nem csak túlélünk, hanem meg is éljük az élményeinket.

Relaxáció

A mindennapokban általában rohanunk, egyik dolgunk követi a másikat. Állandóan „tenni” üzemmódban vagyunk. Mit szólnál ahhoz, ha időnkét lehetőséged adódna csak úgy „lenni”. A nyugalom és elmélyülés a legtöbbünk életében kismértékben jelenik meg. Mi szeretnénk ennek is teret biztosítani, hogy nálunk lehessen csak úgy „lenni”. A relaxáció segít önmagadfelé fordulni, ezáltal jobb kapcsolatba kerülhetsz magaddal. Így könnyebb elengedni az állandó késztetésünket, hogy mindent irányítsunk magunk körül.  A relaxáció során a fejünkből a testünkre és lelkünkre irányítjuk a figyelmet, így elkezdünk jelen lenni. Akkor se aggódj, ha esetleg elalszol a relaxáció alatt. Ez azt jelenti, hogy kimerült vagy, és alvásra van szükséged.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Egyedi ajánlatokért és még több hasznos információért iratkozz fel.

Action learning

Az akció tanulás módszertana 6-7 fős csoportokban működik a legjobban. Voltál már úgy, hogy régóta foglalkoztatott egy probléma, de nehezen találtál rajta fogást, elakadtál vele? A csoport ereje ilyenkor nagyon támogató. Az ismerősök általában kéretlen tanácsokkal látnak el, ha megosztod velük a problémádat. Ehhez képest az action learning csoport kérdez. Ezek a kérdések tágítják a teret a probléma körül, és olyan aspektusok jönnek fel, amire egyedül nem is gondolnál. A csoport megterít egy svédasztalt a témával kapcsolatos gondolataival, és a Te döntésed, hogy mit veszel magadhoz ebből. A legjobb az egészben, hogy mindenki tanul valamit a témádból.

Humán design

Az önismeretnek eddig kevésbé ismert módja. Egyesíti magában az asz­tro­ló­gia, a Ji King­, az in­diai csa­kra­tan­ és a kab­ba­lisz­ti­kus ta­nok­, te­hát az ősi Eu­ró­pa, Kí­na, In­dia és a Kö­zel-Ke­let spi­ri­tuá­lis tu­dá­s quintesszenciáját. Pontos születési dátummal és egy szoftver segítségével elkészíthető a személyre szabott „user manuálod”. Ebből kiolvashatók az erősségeid, hogy melyek azok az erőforrásaid, amik a rendelkezésedre állnak ahhoz, hogy boldogulj az életben. Segítségével megkülönböztethető, hogy milyen környezeti kondícióid vannak, és hol vannak az életedben azok a területek, ahol folyamatosan nem önmagadat éled. Gondolkodásmódja összecseng a humanisztikus pszichológia és a gestalt coaching alapelveivel: ne azon fáradozz az életedben, hogy valakivé váljál, hanem légy önmagad. De olyan sok(k) hatás ér minket az életünkben, hogy nagyon nehéz visszatalálni önmagunkhoz. Ehhez az úthoz ad a kezedbe egy térképet a human desing. Titkos kincses térkép, ahol a Te kincseidet fedezzük fel. Ezzel a módszerrel megismerhető egy párkapcsolat vagy család rejtett dinamikája is. Az elemzéseket Bokor Rita készíti egyéni megkeresés alapján. Igény esetén csoportos workshopot is indítunk ebben a témában.

Igény szerinti workshopok

Ha van olyan amiben szeretnél elmélyülni, szívesen segítünk ebben. Az Ozoana oktatók magyarországi csapata sokféle szakemberből áll. Felkutatjuk a megfelelő szakembert és megszervezzük nektek azokat a workshopokat, ahol egy-egy területen mélyebb tudásra szeretnétek szert tenni. Mi is folyamatosan fejlesztünk, keressük az új dolgokat. Inspirálj minket, és fejlődjünk együtt!

Üzenetküldés