Ozoana WEST mozgásstúdió

A stúdió alapítója Bokor Rita, aki Kádár Zoltán tanítványa.

„Már régóta a fejemben volt egy helynek a terve, ahol fizikai és lelki szinten is dolgozhatunk önmagunkon. Coaching tanulmányaim és a jóga-utam találkozik ebben a helyben, szinergiájuk adta az erőt és kitartást, hogy ez a hely megvalósuljon. Az Ozoana oktatók családjából egy lelkes csapat csatlakozott az ötletemhez, és a csapat kreatív energiája tartja folyamatos fejlődésben a helyet.”

Az Ozoana WEST mozgásstúdió az a hely, ahol a tested és a lelked újra összhangba kerül.

A mozgásstúdió azzal a szemlélettel jött létre, hogy kortól és nemtől függetlenül bárki megtalálhatja válaszait a mai kor testünket érintő kihívásaira, és újra ráérezhet a természet adta fizikai teljességre. Itt biztonságban érezheted magad testileg, lelkileg.

Az egészséghez nem csak a fizikai fittség, hanem a lelkiegészség is hozzátartozik. Ezért a stúdióban olyan programokat is szervezünk, ami a lelkiegyensúlyunkat is segít helyreállítani.
A stúdióban dolgozó kollégák szemléletét minden foglalkozáson átszövi az Ozoana gondolkodásmód. Folyamatosan frissülő órarenddel és programok alkalmazkodunk vendégeink igényeihez.

Üzenetküldés